De rivier in de vallei

Momenteel eisen verontrustende fenomenen je aandacht op. Fenomenen die allen hun basis van bestaan vinden in de gapende kloof tussen de realiteit van huidige hoogtechnologische ontwikkelingen enerzijds en het globale ontwikkelingsproces van het bewustzijn anderzijds. De wankele bruggetjes die beide oevers verbinden zijn blijkbaar niet in staat om de torenhoge dreigingen in goede banen te leiden. Velen wachten lijdzaam af! Wat kun je doen?

Je kunt terug afdalen naar de kolkende rivier in de vallei die beide oevers met elkaar verbindt. Het vlot dat de overtocht mogelijk maakt is je lichaam! Sommigen beschouwen je vlot als zondig en raden liever de roekeloze tocht over schamele bruggetjes aan. Het zij zo! Tevens bemerk je aanslagen op je vlot omwille van de onnatuurlijke technologische discordantie. Lichaamsbewustzijn via je hart laat je andere alternatieven ervaren. In plaats van het ongelijke gevecht met een ongrijpbare tegenstander activeer je gewoon jouw gouden driehoek.

Zin in een vlottentochtje? Ja! Laat dit dan weten via de onderstaande mogelijkheid tot reactie. Zo kun je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen op het vlak van de vijfdelige cursus (welke doorgaat in Hasselt en aanvangt op 6 augustus). Eventueel kun je het boek: 'Het uur 00:00, Tussen zijn en worden' eens vrijblijvend ter hand nemen In elk geval bedankt om dit bericht te lezen en het ga je goed verder.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


De rivier in de vallei

Het levenswiel, hartvol bewegen en welzijn

Hart-vol bewegen

De rivier in de vallei

Tantra, sensory awareness en mindfulness (loten van eenzelfde boom)

Een impressie