Een impressie

Onbekend is onbemind: hetgeen je niet kent kun je ook niet waarderen. Als je enige vorm van interesse voelt voor de cursus 'Heartfull movement', welke start op 06 augustus in Hasselt, dan kun je een gratis voorproefje smaken. Hiervoor hoef je enkel je email door te geven via onderstaande antwoordstrook. Je ontvangt dan vrijblijvend een deel uit het ebook dat in verband staat met de cursus en dieper ingaat op de achterliggende uitgangspunten.

Tijdens het lezen van de tekst is het aangewezen om gelijktijdig te luisteren naar solfeggio frequenties van 528 Hz (eenvoudig te vinden op YouTube: 528 Hz Bevrijd innerlijk conflict en strijd, grotere vitale energie). Uiteraard blijft dit een vrije keuze en gaat het om een strikt persoonlijk gewaarzijn.

Indien het initiatief je aanspreekt dan mag je dit van harte delen met anderen: graag zelfs omdat in de huidige informatiestroom dit niet meer vanzelfsprekend is. We kunnen elkaar immers op een uiterst eenvoudige wijze van dienst zijn. Zodra de cursus online staat bij monk-e.net/movement komen er meer wist-je-datjes. Tot dan, hou je goed!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Een impressie

Het levenswiel, hartvol bewegen en welzijn

Hart-vol bewegen

De rivier in de vallei

Tantra, sensory awareness en mindfulness (loten van eenzelfde boom)

Een impressie