Heartfulness in beweging!

In de pure eenvoud van je spontaan bewegen ontdekken dat je, in wezen, een danser of danseres bent. Je leven dansen? Op een speelse wijze verken je de verborgen rijkdom van je bewegingsmogelijkheden. De ontdekte parels naadloos integreren tijdens je dagelijks bezig zijn in een levendige verbinding met je omringend levensveld. Lekker swingen doorheen de dingen. Geen moeilijke theorie of adembenemend gedoe: eenvoudig doen. Eigenlijk kom je zo doende vanzelf in harmonie met levenswetmatigheden. Een weldoende ondersteuning van je welbevinden.

De cursus gaat over 5 zaterdagnamiddagen van 14:00 tot 16:00. Er is een gratis ebook beschikbaar waarin je verder kunt snuisteren naar de wortels van het bewegen in relatie tot de vernieuwde kennis van het hart. Het zou enorm fijn zijn om anderen op de hoogte te brengen van dit aanbod vermits er geen vereisten zijn om deel te nemen: gewoon graag bewegen. Je vragen, opmerkingen en diets meer kun je vrijblijvend kwijt net onder deze tekst. Graag zelfs!

Klinkt er iets mee in je? Voel je de kriebels om net iets anders te bewegen op ritme van muziek? Ja! Dan ben je op zaterdag 06 augustus 2022 hartelijk welkom in Hasselt. Alle nodige informatie is te vinden op de website monk-e.net/movement (wel rekening houden met het feit dat de huidige cursus 'Heartfull bewegen' afgesloten wordt op 21/05, alvast leuk om via deze rubriek eens te gaan verkennen). Wensen je alvast het beste toe!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties


Heartfulness in beweging!

Het levenswiel, hartvol bewegen en welzijn

Hart-vol bewegen

De rivier in de vallei

Tantra, sensory awareness en mindfulness (loten van eenzelfde boom)

Een impressie